http://www.cgglargo.be/uploads/images/orig/image.php/iStock_000001315518XSmall.jpg?width=410&height=165&cropratio=2.5:1&image=/uploads/images/orig/iStock_000001315518XSmall.jpg

Nieuws

CGG Largo is uitzonderlijk gesloten op dinsdagvoormiddag 20/3.

 

Nieuwe vacature psychotherapeut kinderen Veurne

 

Meer info

Je bent hier: HomeVoor verwijzersAlgemene werking › Verwijzen

Verwijzen

Als u verwijst naar CGG Largo kan u dit op verschillende manieren doen :

 

  • Bij vrij duidelijk afgelijnde problemen, met cliënten die dit ook vlot kunnen verwoorden, kan u het initiatief aan de cliënt zelf over laten. De cliënt belt op voor een eerste afspraak en volgt dan de weg beschreven onder 'hoe werken wij'.
  • Bij meer complexe problematiek kan u zelf contact opnemen met het centrum, en kan u vragen om met een hulpverlener te overleggen. Gezamenlijk kan u bekijken wat de vlotste manier van verwijzen kan zijn, en welke stappen best gevolgd worden.
  • Indien nodig kan u uw vraag ook in een persoonlijk contact voorleggen bij een hulpverlener.

 

Als verwijzer wordt u steeds - mits toelating van de cliënt - geïnformeerd over het eerste gesprek en onze beslissing tot al of niet verdere begeleiding. Indien de vraag voor ons onvoldoende duidelijk is, nemen we zelf contact op vooraleer te beslissen.

 

Gezien de wachtlijst verwachten we van de verwijzer verdere opvang gedurende de wachttijd. Ook in de loop van de begeleiding kunnen afspraken rond nabijere opvolging besproken worden.