http://www.cgglargo.be/uploads/images/orig/image.php/iStock_000001883282XSmall.jpg?width=410&height=165&cropratio=2.5:1&image=/uploads/images/orig/iStock_000001883282XSmall.jpg

Nieuws

Je bent hier: HomeVoor verwijzers › Algemene werking

Algemene werking

CGG Largo staat in voor de ambulante hulpverlening voor mensen met psychische en psychiatrische problemen. Onze verwijzingen krijgen we zowel uit de eerste lijn (algemene diensten en zorgverleners, niet gespecialiseerd in de geestelijke gezondheidszorg) als de derde lijn (de psychiatrische en kinderpsychiatrische opnamediensten). Bij de aanmelding bekijken we dan ook of cliënten binnen onze doelgroep vallen. Meer hierover vindt u op de pagina 'situering'.

 

Ten aanzien van verschillende leeftijdsgroepen is er in elke vestiging een werking uitgebouwd. De principes van de verschillende deelwerkingen worden beschreven in ons 'begeleidingsaanbod'.

 

Om één en ander goed op elkaar af te stemmen bij een verwijzing beschreven we op de pagina 'verwijzen' hoe een verwijzing idealiter kan verlopen. Het biedt een kader voor een vlotte samenwerking.

 

Voor bijzondere doelgroepen en problematieken bestaan er binnen CGG Largo specifieke afspraken. U kan deze terug vinden bovenaan onder de link 'bijzondere werking'.

 

Wil u meer informatie hoe cliënten zich kunnen aanmelden en hoe er dan met hen gewerkt wordt, raadpleeg dan de pagina's onder 'voor cliënten'.