http://cgglargo.be/uploads/images/orig/image.php/iStock_000007832360XSmall.jpg?width=410&height=165&cropratio=2.5:1&image=/uploads/images/orig/iStock_000007832360XSmall.jpg

Nieuws

Je bent hier: HomeVoor clienten › Wie kan bij ons terecht?

Wie kan bij ons terecht?

Iedereen kan in zijn leven wel eens te maken hebben met psychische of psychiatrische problemen. Meestal komt men er op eigen krachten of met de hulp van vrienden of familie weer bovenop.

 

Eventueel ging men reeds met een professioneel iemand praten. Dit kan een (huis)arts zijn, of een medewerker uit een andere dienst : een Centrum voor Algemeen Welzijnswerk (ook wel gekend als Sociaal Centrum, met een Jac voor jongeren), een Centrum voor Leerlingenbegeleiding (CLB), een sociale dienst binnen de mutualiteit, het Comité Bijzondere Jeugdzorg, een verpleegkundige van Kind en Gezin,...

 

Soms bracht dit geen oplossing of kwamen de problemen terug. Of men kreeg het advies om gespecialiseerde hulp te zoeken. Op dat moment kan men bij ons terecht voor begeleiding of therapie.

 

CGG Largo biedt een aangepaste hulp voor verschillende leeftijdsgroepen. Een overzicht van vaak aangemelde problemen vindt u door links in het lijstje een leeftijdsgroep aan te klikken.