http://www.cgglargo.be/uploads/images/orig/image.php/druglijn_sponsorlogo_zwart_cmyk.jpg?width=410&height=165&cropratio=2.5:1&image=/uploads/images/orig/druglijn_sponsorlogo_zwart_cmyk.jpg

Nieuws

CGG Largo is uitzonderlijk gesloten op dinsdagvoormiddag 20/3.

 

Nieuwe vacature psychotherapeut kinderen Veurne

 

Meer info

Je bent hier: HomePreventieTabak, alcohol & drugs › Aanbod

Aanbod

De preventiedienst heeft expertise op het gebied van tabak, alcohol en andere drugs. We delen onze expertise graag met uw organisatie. U kunt beroep op ons doen voor 4 kerntaken.

 

 • Ondersteuning en deskundig advies
  Heb je een korte of zeer concrete vraag over middelen, implementeren van het beleid, organiseren van activiteiten met een preventieve waarde.

 

 • Vorming op maat
  Bij iedere vormingsvraag stellen we een vorming over tabak, alcohol en drugs samen op maat van uw organisatie. Zowel de inhoud als onze werkvorm passen we aan naar de eigenheid van uw organisatie.
  Mogelijke thema's zijn:  productinformatie, omgaan met gebruik, grenzen stellen, motiverende gespreksvoering,...

 

 • Coaching bij het werken aan een beleid
  Wij bieden ondersteuning wanneer u met uw organisatie een tabak-, alcohol- en drugbeleid wil opmaken.
  Interessante settings voor zo'n beleid zijn: bedrijven (hoe ga je om met personeel dat gebruikt), scholen (regelgeving, begeleiding, educatie, structurele maatregelen), jeugdhuizen en - verenigingen, sociale organisaties,...

 

 • Vroeginterventie
  Meer info over vroeginterventie vindt u op deze website onder 't Circuit.

 

Wie kan bij ons terecht?

 

Scholen, bedrijven, bijzondere jeugdzorg, OCMW, CAW, jeugdwerk, justitie, lokaal beleid, thuiszorg, huisartsen, apothekers,... Dit is slecht een greep uit de lijst van organisaties die bij ons terecht kunnen. Staat uw organisatie niet in het lijstje? Neem dan gerust contact met ons op, dan bekijken we samen wat we kunnen betekenen voor uw organisatie.